Over deze site

Startdatum van de site

Deze site is op donderdag 29 december 2011, 13.14 uur van start gegaan.

Navigeren

Op deze site kunt u uw weg vinden via de fotobuttons en de tabbladen bovenaan elke pagina. Bovenin uw scherm ziet u ons logo. Wanneer u daar op klikt komt u op de homepage van deze site. 

Contact

Onder het item Contact vindt u informatie over hoe u de stichting kunt bereiken. Ook treft u hier de mogelijkheid aan om een e-mail naar ons te sturen. Hier kunt u ook terecht met vragen of opmerkingen over de website.

Hulp bij pdf-files

Een aantal documenten op deze site is beschikbaar als pdf-bestand. Om pdf-bestanden te bekijken, heeft u het programma Adobe Acrobat Reader nodig. Dit programma is vaak standaard op een computer geïnstalleerd. Heeft u het nog niet, dan kunt u het gratis downloaden via www.adobe.nl . Mocht u problemen hebben met het openen van een pdf-bestand klik dan met de rechtermuisknop op de link naar het pdf-document en selecteer ‘Opslaan als’. Sla het document vervolgens op. Start daarna Adobe Acrobat Reader en open het document. Het kan voorkomen dat Adobe Acrobat Reader en Internet Explorer niet aangepast zijn op elkaar. Het resultaat is dan een witte pagina. U kunt dit voorkomen door de meest recente versie van Internet Explorer en/of Adobe Acrobat Reader te installeren.

Schermresolutie en browsers

De site is ontworpen voor de schermresoluties 800*600 en 1024*768. De site werkt goed met de browsers MS Internet Explorer 4.* of hoger en is zoveel mogelijk toegankelijk met andere browsers.